PHONE ORDERS (+30) 2310 519 119

PRODUCTS


1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το κατάστημά μας στην ίδια τιμή. (Σε περίπτωση που διαμένετε στη Δυτική Θεσσαλονίκη υπάρχει δυνατότητα να σας παραδώσουμε εμείς τα προϊόντα εφόσον η αξία είναι πάνω από 50,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. )

2. Με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) 

H Zafirakis bros συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική. Η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα, εκτός αν πρόκειται για κάποια απομακρυσμένη περιοχή, όπου απαιτούνται 2-3 εργάσιμες μέρες. Το κόστος για τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής ανέρχεται στα 4,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%  (για προϊόντα έως 10κιλά) .

3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία 

Για προϊόντα άνω των 10 κιλών συνιστάται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία όπου σε αυτήν την περίπτωση το κόστος είναι 7.00€.Το κατάστημά μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα για να μπορέσουμε να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Ενημερώνουμε πως σε αυτην την περίπτωση το κόστος των 7.00€ αφορά την αποστολή των προϊόντων μέχρι την έδρα της μεταφορικής και όχι μέχρι την δηλωμένη διεύθυνση σας, κατα συνέπεια η παραλαβή των προϊόντων πρέπει να γίνει στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας.

 

© Copyright 2024 - zafmarkt.com All rights reserved
Running on Wefia